Otthoni gyógytorna

Az alapítvány és képzett szakemberei rehabilitációs gyógytornával segítik mindazokat, akiknek életminőségük javítása érdekében erre szükségük van. Ezek a foglalkozások jelenleg otthoni szolgáltatásként vehetők igénybe, és évek óta töretlenül nagy irántuk az érdeklődés. Tevékenységével nem csak a beteg, vagy mozgásukban és egyéb cselekvéseikben korlátozott személyeknek, hanem családtagjaiknak is valódi segítséget nyújt. Szakembereink családlátogatással, szociális, rehabilitációs és akadálymentesítési tanácsadással,  igyekeznek élhetőbbé tenni a hétköznapokat a betegek, sérültek, valamint környezetük számára.

Képzett szakemberek rehabilitációs gyógytornával segítik mindazokat, akiknek életminőségük javítása érdekében erre szükségük van

Otthonában kényelmesen gyógyulhat

Az első alkalommal végzett állapotfelmérés térítésmentes, majd 3.000 Ft/alkalom összegű alapítványi támogatás ellenében biztosítjuk a gyógytornát, Szeged területén.

Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány

Bejelentkezés: