Adományok fogadása

Alapítványunk azzal a nemes céllal alakult meg, hogy munkánkkal segítsük a sérült és rászoruló embertársainkat. Keressük a segítségnyújtási lehetőségeket, felmérjük az igényeket, szorosan együttműködünk a kistérségek családsegítő szolgálatával, a nagycsaládosok egyesületével, a tanyagondnokokkal, intézményvezetőkkel, hiszen ők tudják a leginkább hol, mire van szükség.

Adományok fogadása – Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány

Karitatív tevékenységünk során büszkén hirdetjük, hogy az egyéni támogatásokon felül a jótékonysági, illetve családi napokat mindig társ civil szervezetekkel összefogva valósítjuk meg. Alapítványunk örömmel és köszönettel fogadja a felajánlásokat a jövőben is! Raktárunkban kiosztásig tárolni tudjuk a felajánlott bútorokat és más nagyobb helyet foglaló adományokat. A bútorokért igény szerint házhoz tudunk menni, ebben az esetben kérjük, legyenek kedvesek fotót küldeni előzetesen e-mail címünkre. (horizont.rehab.alapitvany@gmail.com) 2021-es évben a pandémia alatt is rekordot döntött az alapítványunk számára juttatott adományok értéke. Köszönjük, az arra rászorulók nevében is.

Adományok fogadása

Örömmel várjuk adományát, hogy tovább oszthassuk a rászorulóknak. Szívesen fogadunk bármilyen fajta adományt.