Egyéves a CsakAzértIs!Buli

Szeged – A Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány pénteken 18 órától tartja az IH Rendezvényközpontban a CsakAzértIs!Buli első szülinapi buliját.

– A rendezvényre a mozgássérültek és más fogyatékossággal élő emberek mellett ép és egészséges szórakozni vágyókat is várnak. Ők kipróbálhatják, hogy milyen azoknak, akik nem tudnak könnyedén besétálni egy klubba, hogy milyen lehet siketen, vakon vagy mozgáskorlátozott állapotban bulizni – mondta el Fedor Mózes szervező.

Az est célja, hogy megváltoztassák az egészséges emberek szemléletét sérült társaikkal szemben, így nagy hangsúlyt fektetnek az érzékenyítésre is. A program ingyenes, illetve batyus rendezvény, lehet hozni pogácsát, sütit és üdítőt. A zenéről DJ Alma gondoskodik, továbbá a buli hangulatát a sztárvendégként hívott Tha Shudras fokozza majd.

A rendezvény ingyenes fuvart is biztosít Szegeden belül azok számára, akik segítség nélkül nem tudnak eljutni a helyszínre vagy hazamenni a buliból. Igénybevételéhez a csakazertisbulibusz@gmail.com e-mail címre el kell küldeni a pontos lakcímet és egy elérhetőséget péntek 12 óráig.

Forrás: Délmagyar.hu