Tisztelt Asszonyom és Uram!

2006. október végén voltam szenvedő alanya egy közúti autóbalesetnek. Első élményem azóta 2007. januárjában volt. Nem kell különleges dolgokra gondolni és nem mentek „élményszámba”. Furcsa volt, hogy 2007-et írtunk, nekem még 2006 rémlett. Kiesett az életemből három hónap. A kórházból családom segítségével kerültem haza. A „mint egy darab fa” fekvésből eljutottam addig, hogy egyedül közlekedem, megpróbálok mindenben segíteni otthon. Bizony kezdetben nagyon sokszor eszembe jutott a rám és családomra váró sok-sok nehézség. Az tartotta bennem a lelket, hogy ezeket a tapasztalatokat megpróbáljam átadni az arra rászorulóknak.

Nagyon szeretném a felhalmozott tapasztalatokat átadni az alapítványhoz fordulóknak ezzel, mint ahogy korábban említettem segíteni a rászorulóknak. A saját akarat, közreműködés nélkül egy gép vagy kezelés sem lehet elég eredményes. Ezt már régóta így tudom és a mindennapi gyakorlat is megmutatja azt, hogy a beteg és legyen az orvos, logopédus, gyógytornász, dietetikus közös munkája lehet eredményes. Lehet akarni a javulást, de a szakemberek segítségével végzett munka hozhatja meg a sikert. Az elmúlt év nyara óta eltelt időszakban a megalapítás, bejegyzés is megtörtént, mint egészségügyi alapítvány.

Az alapítvány fő célja a sérült és beteg embereknek a tapasztalatok átadása és segítség abban, hogy a lehető legkisebb törést okozza a beteg hozzátartozói számára annak gondozása, ápolása és az egyéb kötelezettségek teljesítésében. Horizont Rehabilitációs Centrumot szeretnénk elindítani a későbbiekben Szegeden. A céljaim megvalósulásához szükség van támogatásukra mind erkölcsi, mind anyagi eszközökkel.

Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány

Adószám: HU 19560447 ill. 19560447-1-06

Bankszámlaszám: CIB Bank 10700062-48084303-51100005

Dr. Szabó Sándor kuratórium elnöke