2021 Nyár

CsakAzértIs! Kiállítás

A CsakAzértIs! Kiállításon fogyatékkal élő emberek műveit állította ki az alapítványunk. Ez egy különleges kiállítás volt egy különleges helyzetben. A nagy érdeklődésre való tekintettel a kiállítás időtartamát meg is hosszabbították. 2021 közepén 1,5 hónapon át volt látható a Szegedi IH rendezvényközpont ablakain.

Csakazértis kiállítás
Csakazértis kiállítás

Kamionos találkozó

Minden évben kitelepül az alapítványunk a Szegedi Kamionos találkozóra. 2021-ben is így tettünk. Játékokkal vártuk a kamionos találkozóra érkező gyerekeket. Bekapcsolódtunk az esemény egyedi programjaiba is.

Kamionos találkozó
Kamionos találkozó
Kamionos találkozó
Kamionos találkozó

Tokió olimpiai játékunk

Az Olimpiára való tekintettel az alapítványunk meghirdette az olimpiai nyereményjátékát. A résztvevőknek meg kellett tippelni, hogy egyes sportágakban mennyi érmet is szerez a magyar csapat. A helyes válaszhoz legközelebb álló személy meg is kapta az egyedi vászontáska nyereményét.

Olimpiai játékunk
Olimpiai játékunk

SZIN

Alapítványunk minden évben részt vesz a Szegedi Ifjúsági Napokon, azon belül is a Civil Falu nevű eseménysorozaton. A 2021-es fesztivál ideje alatt végig kint voltunk, és a többi kint lévő civil szervezettel együtt bemutattuk a tevékenységeinket. Eközben jól is szórakoztunk.

SZIN
SZIN
SZIN
SZIN
SZIN
SZIN

Alapítványunk munkatársa nyilatkozott is a Szó-Tér egyesületnek.