2016 Július

CIVIL PLATÓ  XVII. Nemzetközi kamionos Country Találkozón

2016. július 16 -án a SZETITEL partneregyesülettel közösen vártuk immáron harmadik évea  CiVIL PLATÓ keretében a játékos kedvű kicsiket és nagyokat. A szülők sem úszták meg, az ördöglakat mindenkinek feladta a leckét. Eleinte borongós időjárás nem szegte kedvét a találkozóra látogatóknak. Gyermekeknek játéksarokkal valamint rajzversennyel készültünk, a nyerteseket lencsevégre is kaptuk díjnyertes rajzaikkal.

“Beremend – ahová hazamegyek” – Kubatov Ilona munkatársunk beszámolója

A gyökereim Beremenden vannak. Ott születtem, ott élnek a szüleim és a rokonaim jelentős része. Amikor Beremendre megyek, haza megyek. Ez már így marad. Nem tehetem meg, hogy pont ott ne segítsek, ahová igazán tartozom.  Beremenden az Alapszolgáltatási Központ többféle ellátást nyújt, mindezt úgy, hogy 25 település tartozik hozzá.

  • Család-és gyermekjóléti szolgáltatást,
  • házi segítségnyújtást,
  • idősek nappali ellátását,
  • szociális étkeztetést

Adományozni nemes, de olykor nem könnyű feladat. Az adománynak szeretnénk a legjobb helyet tudni minden esetben.  Ha van mit és van kinek adni, akkor a távolság már nem jelenthet akadályt.

Így volt ez július 16.-án szombaton is, amikor Beremendről személyesen jött el az intézményvezető a kollégájával és annak családjával. Jó lelkű emberek felajánlása által különböző rehabilitációs eszközöket, ágyneműt, több zsáknyi gyermek és felnőtt ruházatot, lábbelit, kiegészítőket, játékokat tudtunk ajándékozni a Beremendi Alapszolgáltatási Központ ellátottai részére. Bízunk abban, hogy tudunk még együttműködni.