2015 Május

Civilek a Majálison

A tavalyi évhez hasonlóan május elsején  ismét kitelepültünk az Újszegedi Ligetbe az 1% kampány keretében. Előzetesen félő volt, hogy a borús, esős idő, amit jósoltak, majd elriasztja az embereket a majálistól, ám ahogy a fotókon is látszódik, borúnak és esőnek nyoma sem volt. Így sok ember megállt érdeklődve standjainknál. személyes beszélgetések által sikerült néhány új embert is az Alapítvány ügyének szolgálatába állítani. A keresztrejtvényünk idén is nagy sikert aratott, a helyesen kitöltők számára kis meglepetést adtunk.

Verseny az OFA Kiválósági Díjért

Alapítványunk meghívást kapott az OFA Kiválósági Díjon való részvételre, amely meghívásnak eleget téve elkészítettük pályázati anyagunkat. Az első fordulót követően anyagunk tovább jutott, így  delegációnk szakmai zsűri  és a civil társadalom többi jeles meghívott tagja előtt prezentálhatta  Budapesten a Novotel Hotelben az alapítvány tevékenységét valamint   munkaerőpiaci szolgáltatásait. Bár végül nem nyertünk, de szakmailag elismerő és buzdító támogatással lettünk gazdagabbak.